Renovatie en afwerking woning te Hattem

Wanneer er een nieuwe woning gekocht wordt, voldoet deze vaak niet aan alle wensen van de nieuwe bewoners. Dit was ook het geval bij de bewoners van een woning in Hattem. Zij hadden de wens om de bestaande woning deels te renoveren en aan te passen aan hun wensen.

 

De woning is van binnen grotendeels gestript en opnieuw afgewerkt. Na deze stap zien wij wederom, met de bewoners, wat een strakke afwerking met een woning doet. Het interieur blikt weer als nieuw aan!

 

De specifieke wens van de bewoners was een op maat gemaakte nissenwand voor in de woonkamer. In deze wand is een audiovisuele installatie geplaatst aan de hand van een schets van de opdrachtgever. In de wand is tevens een schuifdeur opgenomen, waarmee er een mooie scheiding is gerealiseerd tussen de woonkamer en de entree.

 

De bestaande installatie is uitgebreid en aangepast. Ook deze klant gaat voor duurzaamheid: er wordt LED inbouwverlichting geïnstalleerd. Verder werd er in de keuken een nieuwe elektrische installatie aangelegd, waar het keukenapparatuur op werd aangesloten, eveneens als het kookeiland.

 

Het gehele interieur is voorzien van een nieuwe wandafwerking en is tevens geschilderd. Het resultaat van deze verbouwing is een zeer strak, afgewerkt en nieuw interieur, waar maatwerk voorop staat. 


Terug naar 'Verbouw'