WoonHeerlijk concept slaat ook aan voor de vrijesector


WAPENVELD – De vele pluspunten die het WoonHeerlijk woonconcept kopers biedt slaat ook aan voor de vrije sector woningbouw. Verschillende ontwerpen zijn op dit moment in voorbereiding waarvan de eersten dit jaar nog in uitvoering worden genomen.

 

Nadat Van Laar al verschillende projecten in het prefab woningbouwsysteem heeft uitgevoerd in planontwikkelingen komen nu ook de vrije sector woningen van particulieren van de grond.

 

Door een helder stappenplan, integrale samenwerking en gebruikmakend van moderne technieken als het modeleren in een 3D BIM omgeving levert het veel extra kwaliteit op voor onze klanten. Bovendien is het niet meer zo dat prefab alleen interessant is voor grote aantallen, maar door de aanpak ook concurrerend is voor unieke maatwerk ontwerpen.

 

Dat wordt door onze opdrachtgevers ook gezien en doet hen besluiten om in samenwerking hun droomhuis uit te werken en te realiseren in het WoonHeerlijk concept. Dit biedt hen uiteindelijk kwaliteit, comfort en een woonhuis dat klaar is voor de toekomst!

 

Bent u ook opzoek naar een partij die u helpt met het onwikkelen van uw droomhuis? Neem dan contact met ons op! 038 - 447 09 56

 

Ontwerpen van:

Artec Architecten Apeldoorn

Inktviz Architecten Heerde - Ommen