Verbouw en uitbreiding woonhuis te Vaassen


VAASSENAan de Evershoek in Vaassen wordt  een vrijstaande woning aangepast en uitgebreid passend bij de wensen van de nieuwe eigenaren. Samen met  de nieuwe bewoners is in een bouwteamsamenwerking met Richerd Pul van 'Richerd Pul bouwkundig ontwerp en advies', een plan uitgewerkt om de bestaande woning levensloopbestendig te verbouwen en uit te breiden.

 

De wensen bestonden onder meer uit een badkamer bij de slaapkamer op de beganegrond, een nieuw toilet, vernieuwde entree en een ruimere keuken. Deze wensen worden gerealiseerd met een uitbreiding aan de westzijde van de woning en een interne verbouwing.

 

Tevens zal de bestaande woning, in 1985 door Van Laar gebouwd, onderhoudsarm en duurzaam worden gerenoveerd door middel van kunststof kozijnen, rockpanel gevelbekleding en het na-isoleren van de gehele kap om de woning weer aan de hedendaagse eisen te laten voldoen.

 

Ook de installaties in de woning worden weer bij de tijd gebracht. Daarmee vind een transformatie plaats die de bewoners meer comfort en energiezuinigheid biedt. Kortom fijner wonen met minder kosten!

 

Na een gedegen voorbereiding zal de renovatie en uitbreiding van de woning in een korte periode worden uitgevoerd met behulp van andere lokale bedrijven.

 

Ontwerp: Richerd Pul