Oplevering zes 2-onder-1-kapwoningen te Emst


EMST – Van Laar heeft 6 twee-onder-een-kapwoningen opgeleverd aan de Oranjeweg in Emst. De woningen zijn gebouwd in het WoonHeerlijk concept van Bouwbedrijf Van Laar waarbij veel van de wensen van de kopers zijn gerealiseerd, dus een “thuis” op maat.
 
De woningen zijn gebouwd volgens ons WoonHeerlijk-concept. Dit houdt in dat de woningen zijn ontworpen gericht op de toekomst en voorzien van comfort en uitgevoerd in een prefab bouwsysteem. De kopers van deze woningen genieten het voordeel dat de woningen in enkele weken worden gerealiseerd, er sprake is van van lage gebruikskosten voor zowel energie als onderhoud en dat de woningen staan voor kwaliteit, door toepassing van goede materialen en installatietechniek die bijdraagt aan comfort. De woningen hebben extra hoge isolatiewaarden, triple beglazing, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmte-terug-winning.
 
De woningen zijn voorzien van een badkamer en een slaapkamer op de begane grond. Een hobbykamer, slaapkamer en badkamer op de verdieping behoorden tot de opties. Door de ruime opzet en vele keuzemogelijkheden bieden deze woningen mogelijkheden voor een brede doelgroep. Wij zien deze woningen dan ook als een prachtige toevoeging in ons plan “Gelders Kwartier”.
 
Door de grote interesse voor dit type woning is er besloten om ook in de laatste strook aan de Oranjeweg nog een blokje van twee, twee-onder-een-kapwoningen te realiseren. Heeft u interesse in een prachtige duurzame twee-onder-één-kapper met slaapkamer en badkamer op de begane grond in Emst? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden en bel: 038 - 447 09 56!
 
Ontwerp: Nijhoff Architecten Wierden