Nieuwbouw woning te Deventer

In wijk de vijfhoek in Deventer heeft Bouwbedrijf van Laar deze zeer moderne en duurzame woning mogen realiseren. De woning is gebouwd volgens het WoonHeerlijk-concept en is in bouwteam met de architect, de opdrachtgevers en onze co-makers ontworpen in een 3D-BIMmodel.

 

Deze levensloopbestendige woning is voorzien van en gevelisolatiesysteem met stukadoorswerk, wat een moderne en frisse uitstraling geeft. Op de begane grond is een ruime woonkamer met open keuken gesitueerd. Daarnaast is er een ruime werkkamer, slaapkamer en badkamer aanwezig. Aan de zijkant van de woning is een ruime garage/berging gerealiseerd die afgewerkt is met een houten gevelbekleding. Dit geeft een extra dimensie aan het ontwerp van de woning.

 

Op de verdieping biedt deze woning plaats voor twee slaapkamers, een badkamer met apart toilet en de technische ruimte. Deze technische ruimte is het hart van de duurzaamheid in deze woning. Naast dat de woning voorzien is van een hoogwaardige schil, is deze woning ook voorzien van een ventilatiesysteem met warmte-terug-winning, een lucht-water warmtepomp en is het hoge dak in zijn geheel voorzien van PV-panelen. De verwarming van deze woning gebeurd door middel van vloerverwarming op zowel de begane grond als de verdieping.

 

Bouwbedrijf Van Laar heeft de woning opgeleverd inclusief de keuken, tegelwerk, badkamers, toiletten en wandafwerking zodat de woning direct na oplevering bewoond kan worden.

 

 

Architect: Artec


Terug naar 'Nieuwbouw'