Renovatie

Vastgoed met eigentijdse materialen en installaties aanpassen aan de hedendaagse eisen en toekomstbestendig maken is en wordt een steeds belangrijkere opgaaf. Van Laar biedt daarvoor passende oplossingen aan waarbij beperking van de totale levensduurkosten (total cost of ownership) en waardebehoud van het vastgoed worden ingezet om maximaal te kunnen inzetten op de functie waarvoor het gebouw bedoeld is. Renoveren kan dan bijvoorbeeld bijdragen aan een comfortabele woning, een goede maatschappelijke voorziening, optimale zorgverlening mogelijk te maken. Kortom een woon- en werkomgeving creëren waar bewoners trots op zijn. Wij luisteren naar de problematiek van de eigenaren, gebruikers en bewoners en bieden daarvoor passende oplossingen en dat gaat verder dan alleen de bouwtechnische kaders.
 

Met onze integrale en innovatieve aanpak zorgen we voor betaalbare oplossingen, gericht op maatwerk voor de gebruiker en eigenaar.

Samen met deskundige partners wordt gezorgd voor een slim, snel, soepel en betaalbaar proces, naar een optimaal resultaat.

Meer weten?

Voer uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!