Verbouw en uitbreiding woonhuis te Vaassen

Aan de Evershoek in Vaassen is een vrijstaande woning verbouwt en uitgebreid, passend bij de wensen van de nieuwe eigenaren. Samen met de nieuwe bewoners is in een bouwteamsamenwerking met Richerd Pul van het gelijknamige bouwkundig ontwerp- en adviesbureau, een plan uitgewerkt om extra ruimte te creëren door een uitbreiding en de plattegrondindeling levensloopbestendig te maken.

 

Wensen

De wensen bestonden onder meer uit een badkamer bij de slaapkamer op de begane grond, een nieuw toilet, vernieuwde entree en een ruimere keuken. Deze wensen werden gerealiseerd met een uitbreiding aan de westzijde van de woning en een interne verbouwing.

 

Up to date

Daarnaast is de woning, welke in 1985 door Van laar is gerealiseerd, onderhoudsarm en duurzaam gerenoveerd, door middel van kunststof kozijnen, hardkunststof gevelbekleding en het na-isoleren van de gehele kap.

Ook de installaties zijn weer bij de tijd gebracht die de bewoners meer comfort en energiezuinigheid bieden.

Door al deze verbeteringen en de eerder gememoreerde levensloopbestendigheid, voldoet de woning weer aan de hedendaagse eisen en zorgt voor fijner wonen met minder kosten!

 

Ontwerp: Richerd Pul 

 


Terug naar 'Verbouw'