Werkzaamheden uitbreiding Duratherm in volle gang


ELBURG: De werkzaamheden bij Duratherm in Elburg zijn volop in gang. Afgelopen week is de staalconstructie geplaatst. Naar verwachting zullen de komende weken de dak- en wand beplatingen worden gemonteerd. Waarna de kozijnen erin geplaatst worden en de dakbedekking wordt aangebracht. 

 

Bouwbedrijf Van Laar is in een vroeg stadium benaderd voor dit project en heeft meegedacht in een efficiënt ontwerp dat passend is binnen het budget. Na akkoord op dit plan heeft zij ook de gehele coördinatie over de verdere engineering gedaan. Zo is er in bouwteam een goed en mooi plan ontstaan. Hiermee proberen we de risico's betreffende de uitvoering vooraf te elimineren en in een kort tijdsbestek de uitbreiding te realiseren, zodat de gebruikers van het pand zo min mogelijk hinder ondervinden. 

 

Bovenop de bestaande kantoren komt een extra verdieping wat voor bedrijf gerelateerde doeleinden gebruikt kan worden. Tevens komt er naast het bestaande pand een uitbreiding met extra bergruimte, op de verdieping extra kantoorruimte en een lift naar de nieuw te bouwen 2e verdieping.

 

Als alles volgens planning verloopt vindt de oplevering in oktober plaats.