Vacature (Junior) Projectleider


De spil zijn in een bouwproject? Deze functie biedt jou die kans! Zoek je een bredere,  afwisselendere en meer uitdagende functie, in een collegiale informele sfeer? Wil jij doorgroeien in een functie waarin je zelfstandig verantwoordelijk wordt voor een bouwproject? Dan is deze functie van (junior) projectmanager zeker iets voor jou!

 

Functieprofiel van de (junior) projectmanager

In deze zeer afwisselende functie wordt je de spil in het bouwproces. Dit begint met het eerste contact met de klant en loopt tot en met de oplevering en nazorg. Afhankelijk van je opleiding en ervaring begint dit met kleine verbouw-/onderhoudsklussen en kan dit uiteenlopen tot grotere nieuwbouw/-renovatieprojecten. Hierdoor hebben onze opdrachtgevers één aanspreekpunt gedurende het gehele proces. Jouw werkzaamheden zijn hierdoor zeer veelzijdig en strekken zich uit van het opnemen en calculeren van een werk, verzorgen van vergunningen, inkopen van materialen en onderaannemers, zorgen voor- en bewaken van de projectplanning, het coördineren van het BIM modeleren, aansturen van de uitvoering, tot en met het opleveren. Als hulpmiddel bij je taken wordt gebruikt gemaakt van moderne geautomatiseerde systemen en mobiele hulpmiddelen.

 

Bedrijfsprofiel

Bouwbedrijf Van Laar is een modern allround bouwbedrijf dat al meer dan 90 jaar actief is in de bouwwereld. Van Laar is gevestigd in Wapenveld op bedrijventerrein “De Vlijt”. Ons werkgebied bevindt zich in hoofdzaak rond de Veluwe. We zijn actief op het gebied van nieuwbouw, renovatie, restauratie en onderhoud in kleine en grote projecten voor de woningbouw en utiliteit. Meegaan in de moderne ontwikkelingen, innovatie en professionaliteit, vinden wij belangrijk. Wij staan voor kwaliteit zonder concessies en werken met passie!

 

 

Enthousiast?

Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Jan-Pieter van Laar

Tel. :038-4470956 |  Bouwbedrijf Van Laar b.v., Vlijtweg 12, 8191 JP Wapenveld | Website: www.vanlaar.nl E-mail: info@vanlaar.nl