Rietgedekte XL villa’s overgedragen aan kopers


DEVENTER – Het is altijd weer een bijzonder moment om de sleutel te kunnen overdragen aan kopers die hun droom in vervulling zien gaan. Om de oplevering een feest te laten zijn heeft Van Laar ook in dit plan haar kopers aangeboden bij de oplevering gebruik te maken van een adviseur van Vereniging Eigen Huis (VEH).  Dat geeft rust en vertrouwen. De kopers zijn enthousiast om na de oplevering met het inrichten te beginnen en hun “thuis” te vervolmaken.
 
Prachtig ontworpen en duurzaam gebouwd zijn deze karakteristieke woningen met een stijlvolle rieten kap.
En daarnaast midden in het groen en met een uniek uitzicht, dat geheel maakt de woningen in het Gooikerspark bijzonder en exclusief. Het is de mooiste plek om te wonen in de Vijfhoek en met een ideale zonligging. Met deze eXtra Large (XL) rietgedekte villa’s die zijn voorzien van een dwarskap die ruimte geeft aan vier ruime slaapkamers en 2 badkamers is uw woonwereld echt compleet.
 
De woningen zijn gebouwd volgens het Woon-Heerlijk concept van Van Laar en dat betekent, aangepast aan de wensen van de koper, kwalitatief hoogstaand, duurzaam en snel. En dat werd bevestigd met de lachende gezichten tijdens de oplevering deze week. Voor de feestdagen, zoals gepland, is er nu de gelegenheid voor de bewoners om ook het interieur en inrichting in te vullen. De finishing touch om vervolgens echt te gaan genieten van het wonen.
 
Spreekt het ontwerp en aanpak u aan? Laat het ons weten! Wij kijken graag met u naar een locatie en ontwerp om te helpen uw droom te verwezelijken.