Maak kennis met onze nieuwe projectmanager Frank


WAPENVELD - Via deze weg wil ik mij graag aan u voorstellen: mijn naam is Frank Hoogeveen, sinds 1 mei 2017 bij Bouwbedrijf van Laar in dienst als projectmanager. Ik ben 36 jaar, getrouwd en ik woon sinds 2008 in Wapenveld samen met mijn vrouw en 3 kinderen.

 

Na mijn HTS opleiding bouwkunde heb ik bij verschillende aannemers gewerkt als werkvoorbereider. Bij Bouwbedrijf van Laar spreekt mij met name de diversiteit in projecten erg aan, dit maakt het werk leuk en afwisselend. De eindverantwoording voor het gehele proces (vanaf calculatie tot oplevering en nazorg) is voor mij nieuw, maar tegelijk ook een belangrijke reden om bij Bouwbedrijf van Laar te gaan werken.

 

Ook de innovaties op het gebied van bouwsystemen (WoonHeerlijk en 3D/BIM) spreken mij erg aan, in dit soort projecten wil ik graag meer ervaring opdoen en ik wil mij op dit vlak verder ontwikkelen. 

 

Na mijn inwerkperiode ben ik gestart met het calculeren van diverse projecten. Recent mocht ik de werkvoorbereiding voor de uitbreiding van De Noordgouw in Heerde oppakken, die gevolgd wordt door de uitvoering die ik mag aansturen. Daarnaast werk ik met Gerben de Jong aan diverse woningbouwprojecten in ons WoonHeerlijk systeem en houd ik mij bezig met divers klantenwerk voor particulieren en bedrijven.