Nieuwe sanitaire- en trafo ruimtes bij QolorTech te Vaassen


VAASSEN – QolorTech heeft ambitieuze bouwplannen waarbij zij als eerste aandacht willen schenken aan vernieuwing van de voorzieningen voor hun personeel. Daarom heeft Bouwbedrijf Van Laar moderne nieuwe sanitaire- en kleedruimten mogen realiseren. En nieuwe traforuimten is de volgende stap.

 

Modern

Deze personeelsvoorziening bestaat uit nieuwe en uitgebreide ruimten met; douches, toiletten en kleedruimten voorzien van lockers, voor het productiepersoneel. Het geheel heeft een mooie en moderne uitstraling gekregen door de gemaakte keuzes in wandtegels, gietvloer, sanitair en de inrichting van de kleedruimten.

Er is een nieuw systeemplafond aangebracht welke is voorzien van armaturen met duurzame ledverlichting.
De toepassing van eigentijdse gietvloeren, die makkelijk zijn schoon te houden, dragen bij aan een plezierig gebruik. Er is ook een wasruimte gerealiseerd voor het wassen van de kleding en in de kleedruimten zijn naast de  moderne lockers ook maatwerkkasten gemaakt voor kleding, schoeisel, wasmanden en handdoeken.

 

Traforuimten volgen

Bouwbedrijf Van Laar gaat nu starten met het maken van twee traforuimten. De nieuwe traforuimten worden aan de noordzijde van het pand aan de Radeweg 3 aangebouwd. Dat ter voorbereiding voor de uitbreiding van de fabriek op het achterterrein. Na verwachting worden de traforuimten voor de bouwvak opgeleverd.

 

Architect: Van der Poel Architecten Epe