Nieuwe medewerker Stefan Zweers


Mijn naam is Stefan Zweers. Ik ben sinds 1 februari 2021 in dienst bij Bouwbedrijf Van Laar, met als functie Junior Projectmanager.

 

Als eerste even in het kort iets over mijzelf: ik ben woonachtig in het mooie buurtschap Zuuk, gelegen in de gemeente Epe. Getrouwd met Agnes en we hebben samen twee kinderen Sem en Sanne. In mijn vrije tijd mag ik graag bezig zijn met werkzaamheden zo in en rondom ons huis. Daarnaast geniet ik veel van leuke activiteiten te doen met mijn gezin, zoals wandelen, fietsen, support kids bij hun sport en leuke gezinsactiviteiten.

 

Na mijn MTS bouwkunde en HTS Technische bedrijfskunde studie ben ik blijven hangen in mijn toenmalig bijbaantje, namelijk in de Retail. Na 18 jaar dit met veel plezier te hebben uitgevoerd was het goed om een nieuwe stap te maken. Gezien mijn opleiding en blijvende interesse kwam ik toch al weer snel terecht in de bouwwereld. Zo kwam ik in gesprek met Jan-Pieter en al snel was er een zeer goed gevoel wanneer je kijkt naar het bedrijf Van Laar en de inhoud van de functie. Daarnaast zeker ook de projecten waar Bouwbedrijf Van Laar zich mee bezig houdt trekken mij zeer aan. Diversiteit in omvang en bouwmethodes van nieuwbouw tot renovatie en restauratie. In vele opzichten echt: “Passie voor bouwen” aan mooie projecten.

 

Nu na een maand kan ik rustig stellen dat het een warm nest is waarin ik in ben beland en dat gevoel geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Ik hoop dan ook van harte dat ik spoedig mijn steentje kan bijdragen aan de vele mooie projecten waarmee we bezig zijn en die zeker nog gaan volgen.

 

 

We gaan elkaar zien!