Even voorstellen... Ingeborg Streng


WAPENVELD - Ik ben Ingeborg Streng en sinds 19 augustus jl. van woensdag t/m vrijdag werkzaam bij Bouwbedrijf van Laar als allround kantoormedewerker.

 

Samen met mijn man en onze 4 kinderen woon ik sinds augustus vorig jaar weer in Vaassen, op een heerlijke plek in het buitengebied. Ik werk ruim 30 jaar als managementondersteuner / office manager, waarvan de laatste 3,5 jaar als zelfstandige. Daarnaast heb ik veel ervaring met marketing, ICT en personeelszaken. Deze veelzijdige functie bij Van Laar sprak mij dan ook enorm aan.

 

Bouwbedrijf van Laar is in Vaassen en omgeving natuurlijk een begrip en staat bekend om de mooie projecten in het dorp en in de regio. In het verleden heb ik al vaker leuk samengewerkt met Jan-Pieter, dus ik vind het geweldig om deel uit te maken van dit team en kijk er naar uit om mijn collega’s te ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden.

Vanaf 1 oktober a.s gaat Joke het bedrijf verlaten en zorg ik er samen met collega Mariëtte Burgmeijer voor dat de zaak op rolletjes blijft doorlopen.