Even voorstellen... Bram Huisman


WAPENVELD- Op 27 augustus jl. ben ik begonnen met mijn stage bij Bouwbedrijf van Laar. Mijn naam is Bram Huisman, ben 18 jaar en ik woon in Hattem.

 

Ik volg mijn opleiding bouwkunde (niveau 4) op het Deltion College te Zwolle. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat het erg breed is en je daardoor meerdere kanten in de bouw op kan. Een andere keuze voor de opleiding is dat er momenteel veel werk in is. Ik zit nu in het derde leerjaar en hoop in het vierde leerjaar deze opleiding succesvol afteronden.

 

Tijdens deze opleiding heb ik al vaker stage gelopen. In het eerste jaar heb ik mijn stage op de bouwplaats gelopen bij bouwbedrijf Salverda. In het tweede jaar heb ik stage gelopen in de werkvoorbereiding bij Meerinzicht bij de Gemeente Ermelo. Door deze stages te lopen hoop ik een beter beeld te krijgen van verschillende vakgebieden in de bouw. Daarnaast hoop ik hierdoor ook beter te weten welke kant ik later op wil in de bouw. Ik ben door de stages die ik tot nu toe gelopen heb er achter gekomen dat ik variatie tussen kantoor en de bouwplaats erg leuk vind.

 

Ik kon uit meerdere stageplekken kiezen, maar heb voor dit bedrijf gekozen omdat ik positieve verhalen hoorde van mijn leraar en neef. Een andere reden was dat het werk dat ik hier tijdens mijn stage kan doen, mij erg aanspreekt. Dit komt met name door de afwisseling tussen de verschillende functies op kantoor en de bouwplaats.

 

Naast school heb ik ook een bijbaan bij een cafetaria in Hattem en voetbal ik bij SV Hatto - Heim.