Even voorstellen...... Arie


WAPENVELD - Sinds 21 augustus jongstleden ben ik in dienst als projectmanager bij Bouwbedrijf van Laar. Mijn naam is Arie van Wijhe, ik ben 21 jaar en wonende in ’t Harde.

 

Afgelopen jaar heb ik de HBO opleiding Bouwkunde aan Hogeschool Windesheim te Zwolle succesvol afgerond. Daarnaast ben ik in het bezit van het Vakdiploma Aannemer Bouwbedrijf. Ik heb tijdens het volgen van de opleiding bij verschillende bouwbedrijven stage mogen lopen in zowel de calculatie, de werkvoorbereiding als de uitvoering. Hierdoor heb ik mij breed kunnen oriënteren. Ook heb ik in mijn privéleven met het “bouwen” te maken.

 

Na een aanbod van diverse bedrijven te hebben ontvangen, heb ik er voor gekozen om bij Bouwbedrijf van Laar aan de slag te gaan. De veelzijdigheid en de afwisseling die de functie als projectmanager biedt, spreken mij persoonlijk erg aan. Ik zie het als een uitdaging om een project gedurende het gehele proces, vanaf het eerste contact met klant tot en met de oplevering en nazorg, te beheren en te bewaken. De verantwoording en de diversiteit van werkzaamheden sluiten aan bij mijn ambities.

 

Bouwbedrijf van Laar vind ik een innoverend bedrijf, voorbeelden hiervan zijn het prefab woonconcept en het 3D-modeleren. Naast dat zij innoverend zijn, hebben zij ook aandacht voor hetgeen wat juist in ere hersteld moet worden of wel het behoud van ons erfgoed. Zij zijn actief in diverse sectoren en bedienen een brede markt met verschillende doelgroepen.

 

Inmiddels ben ik enkele maanden met enthousiasme actief als projectmanager bij Bouwbedrijf van Laar. Wellicht mogen wij elkaar in de toekomst ontmoeten en is de insteek een prettige en succesvolle samenwerking aan te gaan!