Even voorstellen...


WAPENVELD - In de komende periode zou u mij op maandag en dinsdag kunnen ontmoeten op kantoor bij Bouwbedrijf Van Laar. Sinds 6 maart ben ik namelijk stagemedewerker managementassistent bij Van Laar.  Vanaf 15 mei zal ik vier dagen in de week stage lopen.

 

Mijn naam is Woulisa Vlastuin en ik woon in IJsselmuiden. Op dit moment ben ik eerstejaars hbo-student Officemanagement aan Schoevers Hogeschool. Ik vind het erg interessant om stage te lopen, omdat de theorie en de praktijk nu samenkomen.

 

Op school word ik onder andere voorbereid om bijeenkomsten met klanten te organiseren en hiervoor goede presentaties te maken. Onder mijn taken vallen ook: agenda’s beheren, verslagen maken, het notuleren van vergaderingen en contacten onderhouden met klanten. Veel uiteenlopende taken dus. Ik hoop tijdens mijn stage te ontdekken waar mijn kwaliteiten echt liggen en mij te ontwikkelen in de dingen die ik nog moeilijk vind.

 

Ook hoop ik veel te leren van de organisatiestructuur en werkwijze van Van Laar en hoe ik als managementassistent mijn steentje daaraan kan bijdragen. Ik ben leergierig, houd van het contact met klanten en het organiseren en plannen van allerlei zaken.

 

Ik zie er naar uit om u binnen dit bedrijf te ontmoeten!