Werkzaamheden dakopbouw Duratherm weer opgestart na de bouwvak


ELBURG: De bouwvak is voorbij en op de diverse projecten van Bouwbedrijf Van Laar worden weer meters gemaakt. Zo ook bij Duratherm in Elburg. Voor de bouwvak lag er een scherpe deadline om de dakopbouw wind- en waterdicht te krijgen. Dit is gelukt en daarbij zijn ook de balkons gerealiseerd. Na de vakantie is er gestart met het plaatsen van de binnenwanden, vloeren en plafonds voor de bedrijfsruimtes.

 

Bouwbedrijf Van Laar is in een vroeg stadium benaderd voor dit project en heeft meegedacht in een efficiënt ontwerp dat passend is binnen het budget. Na akkoord op dit plan heeft zij ook de gehele coördinatie over de verdere engineering gedaan. Zo is er in bouwteam een doordacht en gedegen plan ontstaan. Hiermee proberen we de risico's betreffende de uitvoering vooraf te elimineren en in een kort tijdsbestek de uitbreiding te realiseren. Het doel is dat de gebruikers van het pand zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden ondervinden. 

 

Dit project in Elburg bestaat uit het realiseren van een extra verdieping wat voor bedrijf gerelateerde doeleinden gebruikt kan worden. Naast het pand wordt een uitbreiding gemaakt met daarin een berging, extra kantoorruimte en een lift naar de nieuwe dakopbouw. De oplevering van dit project is in oktober.