Feestelijke opening buitenpodium Heerde


HEERDE: Nadat Aart van Ommen eind 2020 het beste plan indiende voor het nieuwe buitenpodium in Heerde, was het afgelopen vrijdag dan eindelijk zover. Het nieuwe podium werd geopend door wethouder Yasemin Cegerek. Een feestelijk moment op een prachtige dag! Helaas, nog even geen live-muziek of optreden, want dat laten de huidige corona-maatregelen nog niet toe. 

 

Aart van Ommen benadert Bouwbedrijf Van Laar eind 2020 of zij de realisatie van het podium op zich wou nemen als hij de prijsvraag zou winnen. Bouwbedrijf Van Laar wou daar uiteraard graag aan meewerken. Een beoordelingscommissie beoordeelde de inzendingen. De commissie, onder voorzitterschap van wethouder Yasemin Cegerek, bestond verder uit Jan Modderman namens Ondernemersvereniging Heerde, Frank Drost namens Visit Heerde en de Nieuwe Winkelstraat, Karel Thijssens als bewoner in het centrum van Heerde en Hans Pietersma van het Gelders Genootschap.

"De commissie was blij verrast door de hoge kwaliteit van de inzendingen en het aantal, maar liefst tien. Na een zorgvuldige beoordeling is het ontwerp van Heerdenaar Aart van Ommen als winnaar uit de bus gekomen." (Nieuwsblad de Schaapskooi).

 

Na het winnen van de prijsvraag konden we dus aan de slag. In samenwerking met Compagnjen Constructies BV, Tessemaker Dakdekkingen, EMKA industiële Elektrotechniek, Lagemaat Sloopwerken en Borreman constructie adviesbureau is het buitenpodium gerealiseerd en afgelopen vrijdag dus feestelijk geopend.

Namens het uitvoeringsteam feliciteren wij de inwoners en ondernemers in Heerde met deze mooie aanwinst en wensen wij hun veel gebruiksplezier!