Bedrijfsoverdracht Bouwbedrijf Van Laar


Geachte relatie,

 

Wij maken u bekend dat Jan-Pieter van Laar, als 4e generatie, Bouwbedrijf Van Laar b.v. zal gaan doorzetten.

Jan-Pieter is, nadat hij eerst extern in de bouw ervaring heeft opgedaan, inmiddels ruim drie jaar actief binnen ons bouwbedrijf. Nadat Jan van Laar zo’n ander half jaar geleden zijn taken had overgedragen aan zijn zoon, is nu een volgende stap gezet, waarbij Jan en André van Laar de aandelen van het bouwbedrijf hebben overgedragen aan Jan-Pieter.

 

Jan-Pieter is daarmee de nieuwe directeur. André van Laar zal voorlopig betrokken blijven en Jan-Pieter ondersteunen in deze volgende fase van het bouwbedrijf.

 

Wij zijn dankbaar dat het initiatief van Jan-Pieter en het zorgvuldig proces van overdracht van taken tot deze mooie stap en mijlpaal in de geschiedenis van het familiebedrijf mocht worden gezet.

 

Jan-Pieter zet samen met het team van medewerkers vol energie de koers verder uit voor de toekomst van het bouwbedrijf. Samen geven zij inhoud aan ons motto ‘Passie voor bouwen’!

 

Wenst u meer te weten over dit heugelijk feit of wat Bouwbedrijf Van Laar voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

 

 

Voormalig en huidige directie Bouwbedrijf Van Laar b.v.

 

Jan van Laar

André van Laar

Jan-Pieter van Laar