Nieuwbouw woning te Epe

Aan de rand van het centrum van Epe heeft Bouwbedrijf Van Laar deze rietgedekte vrijstaande woning gerealiseerd. De woning is gebouwd volgens het WoonHeerlijk-concept en is in bouwteam met de architect, de opdrachtgevers en onze co-makers ontworpen in een 3D-BIMmodel.

 

Deze vrijstaande woning, die helemaal naar de wensen van de opdrachtgevers is ontworpen, heeft op de begane grond een ruime keuken die door middel van moderne suite deuren wordt ontsloten van de woonkamer. Aan de zuidzijde van de woning zijn een 3-tal dubbele openslaande deuren geplaatst om bij mooi weer een optimale binnen-buiten beleving te creëren. Er is bewust gekozen voor een ruime uitbouw aan de voorzijde die door de grote glaspartij zorgt voor veel daglicht in de hal. In combinatie met een ruime vide en een grote open trap ontstaat er een prachtige open ruimte in het midden van de woning. Op de verdieping zijn 4 ruime slaapkamers, een toilet en een badkamer met ligbad en aparte douche gesitueerd. De vliering is toegankelijk middels een vlizotrap en biedt in het midden een sta hoogte van meer dan twee meter. Dit zorgt ervoor dat er over de gehele lengte van de woning een ruime bergzolder is.

 

Op het gebied van duurzame installaties is de woning voorzien van een ventilatie systeem met warmte-terug-winning en PV-panelen. De woning wordt verwarmd door middel van vloerverwarming op zowel de begane grond als ook op de verdieping.

 

Architect: Inktviz


Terug naar 'Nieuwbouw'