Verbouw jaren '60 woning Wapenveld

Bouwbedrijf Van Laar heeft in bouwteam deze prachtige verbouwing mogen realiseren.  Al voor de aankoop van de woning is Bouwbedrijf Van Laar betrokken door de opdrachtgever om te kijken naar de investering om deze woning geheel naar wens te verbouwen. Vervolgens is de woning aangekocht en heeft Bouwbedrijf Van Laar de verdere planuitwerking en realisatie mogen verzorgen.

 

In het bouwteam is na de aankoop het plan van de opdrachtgever verder uitgewerkt en is ook de installateur aangehaakt. Nadat het plan helemaal was uitgewerkt en de vergunningsaanvraag was afgerond is Bouwbedrijf Van Laar van start gegaan met de realisatie met als resultaat dat zij de woning, die weer helemaal aan de eisen van deze tijd voldoet, kan gaan opleveren. 

 

De realisatie

Nadat de opdrachtgever de woning al grotendeels had gestript. Is er gestart met het vervangen van de kozijnen, ramen en deuren met triple-beglazing. Een mooi detail om hierbij te vermelden is dat het oude glas in lood van de entree is uitgenomen en is verwerkt in nieuwe beglazing welke vervolgens is terug geplaatst. Na deze update van de schil is er gestart met het aanbrengen van een nieuwe geïsoleerde begane grondvloer met vloerverwarming.

 

Buiten is vervolgens de gehele asbest kap van de woning en de garage gesaneerd en voorzien van een volledig geïsoleerde nieuwe kapconstructie met nieuwe goten, boeien en pannen.

 

Binnen is de woning voorzien van een gehele nieuwe installatie, nieuwe plafonds, een nieuwe badkamer, toilet en keuken. De woning heeft nog steeds zijn jaren '60 uitstraling behouden, maar dan wel in een jasje welke voldoen aan de eisen van deze tijd. 

 

Alles bij elkaar een renovatie waarbij er in het bouwteam slim gewerkt is om een duurzame woning te creëren waarbij het oude karakter behouden blijft.


Terug naar 'Wonen'