Vrijstaande woningen Kerkhofweg Emst


EMST – Op zeer korte termijn komen de vrijstaande woningen aan de Kerkhofweg in Emst in de verkoop. Op dit moment worden de verkoopstukken gereedgemaakt. Welstand heeft haar akkoord al gegeven voor deze fraaie karakteristieke woningen voorzien van mooie accenten zoals de erker en luifel aan de voorgevel. Deze
unieke woningen liggen op mooie kavels van ruime 400 m2.

 

Ook deze woning wordt volgens het woonconcept van Van Laar uitgevoerd. Het concept staat voor comfort, kwaliteit, snelheid, energiezuinigheid. In het prefab bouwsysteem vormt de schil de echte warme jas. Er is bewust gekozen voor hogere isolatiewaarden dan het bouwbesluit vereist, want de warmte die niet wordt verloren hoeft ook niet te worden opgewekt! Dat is overigens ook de richting die de nieuwe regelgeving kiest, namelijk de nieuwe BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) eisen die de overheid gaat stellen vanaf 2020.

 

De plattegrondindeling is zo dat u ervoor kunt kiezen om tuin- of straatgericht te wonen. Verder worden u natuurlijk weer allerlei opties aangeboden om de woning helemaal te laten aansluiten bij uw wensen. Daarbij is het ook mogelijk om een ruime twee persoonsslaapkamer en badkamer op de begane grond te creëren. Deze woning geeft u het comfort en de ruimte waar u naar verlangd en fijn wonen is het resultaat voor u!

 

Heeft u interesse, laat het dan weten aan de makelaars die de verkoop zullen verzorgen. Dat zijn Ligtenberg Makelaars uit Vaassen (0578-573003) en De Haan Makelaars uit Epe (0578-613000).