Eindejaarswens en wintersluiting 2017


WAPENVELD - Wij naderen het einde van het jaar al weer. Kerst staat voor de deur en aan het eind van de week hopen we te toosten op een succesvol 2017.

 

Afgelopen jaar hebben we de werkvoorraad zien toenemen en verschillende nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. daarnaast hebben we zowel op kantoor als in de buitendienst verschillende leerlingen mogen begeleiden. Wij zijn blij dat we deze stappen kunnen maken en letterlijk en figuurlijk kunnen bouwen aan de toekomst. We kijken daarom ook met veel enthousiasme uit naar de mooie projecten die voor 2018 op stapel staan!

 

Net als andere jaren zijn wij als bedrijf in de winterperiode ruim twee weken gesloten, namelijk vanaf zaterdag 23 december tot en met maandag 8 januari. Om het jaar af te sluiten kijken wij op vrijdagmiddag 22 december in een gezellige bijeenkomst onder het genot van hapje en drankje terug op het jaar. Vanaf dinsdag 9 januari 2017 staan wij weer graag voor u klaar.

 

Is er sprake van een calamiteit dan zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst tijdens de wintersluiting. Indien u ons algemene nummer kiest (038-4470956) krijgt u de telefoonnummers waaronder u ons kunt bereiken.

 

Wij wensen u gezegende kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2018 toe!